Steroline

Stefan és Caroline kapcsolata évadról évadra fejlődött és nőtte ki magát előbb barátsággá, majd pedig szerelemmé. Az első évadban Caroline azonnal kiszúrta magának az új fiút az iskolában, flörtölgetett is Stefannal, ám a srác erre nem volt vevő. A történetszáluk a második évadban folytatódott, sőt ott lett kibontva igazán. Mikor a lány is vámpírrá változott, Stefan segített neki megbirkózni a helyzettel, és nagyszerű barátság alakult ki köztük. Stefan a harmadik évadban Ripper lett, így sajnos ők ketten nem sok jeleneten osztoztak, azonban a negyedik szezon sok közös pillanatot tartogatott, és egy egész kicsit már a rejtett érzések is megmutatkoztak, de ez igazán az ötödik évadra nőtte ki magát, ahol Caroline már többször is jelét mutatta féltékenységnek. A hatodik szezonban végre Stefan szeme is kinyílt, és rájött, érez valamit a legjobb barátja iránt. Sajnos az időzítéseik sosem voltak tökéletesek, bár elcsattant az első csók, különböző körülmények hatására mindketten kikapcsolták az érzelmeiket, majd pedig érzelemmentesen egymásnak estek, és az első együtt töltött éjszakájuk is megtörtént. Előbb Stefan, később pedig Caroline is visszakapcsolták az emberségüket. Az évad végén Caroline időt kért, és Stefan elmondta neki, hogy várni fog rá. A hetedik évad legelső részében elcsattant a második érzelmes csók. Sajnálatos fordulatok miatt az évad felénél elváltak útjaik, de a viszontagságok ellenére a szezon végén újra egymásra találtak. A nyolcadik évadban néhány résznyi boldogság (és igen, eljegyzés) után Stefan újból Ripper üzemmódba váltott. Végül emberré vált, kis évődés után ismét megkérte a vámpírlány kezét, majd pedig feleségül vette élete szerelmét. Azonban nem élvezhették férj-feleség felállásban a közös életüket, mert a fináléban Stefan feláldozta magát mindenki más boldogságáért. Bár szemtől szemben nem sikerült elmondani, de mindkettejük üzenete eljutott a másikhoz, miszerint örökké szeretni fogják egymást. Caroline pedig biztos benne, hogy még találkoznak majd. Tény, ez nem az a nagyon boldog befejezés, amire vágytunk, de attól még, akárhogy nézzük, akkor is endgame!

Többet akarsz?

 
Family

  

Ide a barátaim oldalai kerülnek ki!

 
Elite

 Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
   
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic  Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic   
   

A cserekérés szünetel!

 
Chat
 
Információ

Szerkesztő: Viki
Design: Ninaa {#09}
Téma: Steroline (Stefan & Caroline)
Nyitás: 2015.04.02.

Az oldal nem áll kapcsolatban a színészekkel, sem a sorozat alkotóival, ez csak egy rajongói lap! Minden gyűjtés és fordítás saját!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Home

Nosztalgia csütörtök: Az utolsó SDCC interjú

2017.07.20. 22:18, Viki

A mai nappal megkezdődött a minden évben megrendezésre kerülő San Diego Comic-Con! Egyébként idén tartják pont az ötvenediket július 20-tól 23-ig! Én minden évben állatira bepörgök tőle, egyik kedvenc eseményem, mindig emiatt várom igazán a nyarat! A Vámpírnaplók csapatának ugyebár tavaly volt együtt a legutolsó Comic Con-ja július 23-án, és rengeteg videót megosztottam veletek akkor! 1-2 dolog maradt ki, de egy percig se aggódjon senki, mert előbb-utóbb úgyis bepótolom a dolgokat. Most a "nosztalgia csütörtök" éppen kapóra is jön, így ki tudom tenni az egyik interjút, ami tavaly kimaradt a sorból itt az oldalon. A TVLine készítette a csapattal a legutolsó SDCC riportot, több mint 12 perces a videó! Először pontokba akartam foglalni, bár persze tudom, hogy igazság szerint felesleges lenne, hiszen a nyolcadik évadról voltak spoilermorzsák dobálgatva, és ugyebár már túl vagyunk a finálén. (De hát mi más lenne mégis a #ThrowbackThursday lényege, ha nem ez? :D) Azonban így egy évvel később ismét megnézve rá kell döbbennem, hogy majdnem 13 percet fordítgatni úgy, hogy lényegében szinte végig egymás szavába vágva beszélnek, nem lenne sok értelme. Így inkább egy összefoglalót írok a saját szavaimmal élve.

Imádom ezt a csapatot, komolyan! Nem tudom eldönteni, hogy már az utolsó interjúra eresztettek-e le ennyire vagy amúgy is ilyen szinten dinkák voltak-e...vagyis várjatok, dehogynem tudom. Eleve nem normálisak, de hát ez az egyik oka annak, hogy imádom őket! De ebben a TVLine interjúban valóban áradt belőlük a hülyeség. A remek hangulat is pazarul átjön a videóból. Azért speciel oda vagyok, hogy az elején tök kötetlenül csevegnek arról, hogy a panelbeszélgetés során voltak azért könnyek. Ezt persze poén nélkül nem lehet hagyni, ugye Paul?, és imádom, ahogy leesik nekik, hogy a kamera már forog. Alapvetően tényleg el lehet mondani, hogy minden szóba került. A szerelmi szálak (olyanok is, amik sosem jöttek létre), az új évad főgonosza, Damon és Enzo átállása és még sorolhatnám. Azt még mindig imádom, hogy Candice mennyire lelkesedett a júniusi esküvőért Párizsban. A végén az esetleges visszatérések is előkerültek, és nekem amúgy itt vált kínossá az interjú, mert Ian rohadt gázosan viselkedett, tökre úgy látszott, hogy a háta közepére sem kívánná Nina felbukkanását. Sajnálom, de nekem ez jött le, és ha a többiek reakcióit megnézzük, ők is eléggé elhallgattak, olykor felröhögtek vagy benyögtek valamit, ezzel kicsit segítve a ciki szituációt. Imádom a beszólásaikat, Matt még a "hős sérót" is megemlítette, miután Zach összeborzolta, Kat meg szólt neki, hogy ahhoz ne nyúljon. Candice és Paul apró kis összenézései és összemosolygásai még mindig vigyort csalnak a képemre! <3

Candice és a családja Los Angelesbe költözött

2017.07.20. 15:31, Viki

Már június eleje óta pletykák szóltak arról, hogy Candice megy Los Angelesbe, csak az nem volt biztos, hogy kicsit kikapcsolódni egy pár napra vagy végleges a dolog. Aztán június közepén eladásra kínálták denveri otthonukat, amikről képeket és infókat ide kattintva találtok. Július elején pedig Candy jelezte nekünk közösségi oldalán keresztül, hogy hivatalosan is Los Angelesben élnek! Ez amúgy már a karrierje szempontjából is remek hír, hiszen lényegesen több lehetőség adott LA-ben, mint Denverben. Már az is megfordult a fejemben, hogy esetleg ez is a költözés hátterében állt. Mármint simán előfordulhat, hogy máris lett saját sorozata vagy egy filmszerep. Annyira jó lenne! Biztos nagyon boldogok lesznek, és remélem, ezáltal egyre többet hallhatunk majd mi is róluk! A paparazzik mindenesetre már megtalálták Candice-t, mégpedig július 16-án, amikor kislányával, Florence-szel ment el a városi piacra. Kiszúrta a fotósokat, és jól látszik, hogy nem örült nekik, próbálta is a babakocsiban takarni a lányát. Örülök amúgy a képeknek abból a szempontból, hogy ha már egyszer a TVD befejezése óta ennyire eltűnt a szemünk elől, legalább most van róla friss anyag, de ezt én sem csípem a paparazzikban. Legalább a gyereket tisztelniük kéne! Viszont azt meg kell hagyni, hogy Florence tündéri, és milyen nagy már, te jó ég! :)

Shadowhunters: Kis betekintő a rendezésébe

2017.07.18. 00:37, Viki

Pár napja felkerült egy videó a Freeform csatorna hivatalos YouTube-oldalára, amiben részleteket láthatunk a nemsokára adásba kerülő részből, illetve interjúmorzsákat is kaptunk a színészekkel, na meg ezúttal Paullal is! Sőt még a rendezésébe is bepillantást nyerhetünk a videó által, mivel mutatják őt a rendezői székben, illetve amikor a Sebastiant és a Valentine-t játszó színészeket, Will Tudor-t és Alan Van Sprang-et instruálja. Elképesztő! Alig várom ezt a részt! Összefoglalom a lényeget!

 • Amikor először elolvas egy forgatókönyvet, világos elképzelése lesz a tematikáról és a történetről.
 • Matt Hastings vezető producer már négy éve ismeri Pault, és tudja, hogy öt részt is rendezett a TVD-ben, mégpedig nagyon szépen, és Mattnek volt szerencséje rendezni Pault a The Originals crossover résznél, amikor is elkezdtek beszélgetni a rendezésről, Matt pedig sok emberrel diskurált, akikkel Paul együtt dolgozott, és mind agyondicsérték.
 • Dominic Sherwood elmondja, hogy Paul már ismeri ezt a mitológiát, hiszen a TVD miatt csinált már ilyesmit, és megérti ezt a világot. Hogy vannak szabályok ebben a világban, amit követni kell.
 • Katherine McNamara azt mondja, hogy azáltal, hogy Paul színész és évekig dolgozott ebben a műfajban, nagyon kifizetődő. Jó rálátása van a dolgokra.
 • Paul elárulja, hogy akármikor rendez, épp az ellenkezőjét teszi annak, amit az emberek gondolnának. Megérti, hogy a színjátszás egy nagyon személyes tapasztalat, és úgy gondolja, fontos, hogy a színészek ösztönösen ráérezzenek a karakterükre.
 • Matthew Daddario azt mondja, hogy Paul adott nekik szabadságot játékilag, mivel már ismeri egymást a csapat. És képes volt kiszúrni, ha esetleg valami nem ment jól, nagyon érthetően beszélt velük és egyértelmű utasításokat adott nekik.
 • Paul szerint fontos megbízni a színészekben, és ő nagyra értékeli, amikor a rendezők bíznak benne, így ő is mindig erre törekszik.
 • Elárulja, hogy nagyon érdekes apa-fia dinamika van Valentine és Sebastian között, és volt alkalma bőven dolgozni ezen.
 • Paul teremthette meg azt a világot, ami nagyon ikonikus a könyvekben, vagyis Idrist.
 • Dominic még közli, hogy szerinte ez egy igazán szuper rész lesz.
 • Paul azt mondja, filmszerű lesz és alig várja, hogy a rajongók lássák, mit alkottak.

TV Guide: A Shadowhunters rész rendezéséről

2017.07.17. 18:26, Viki

Néhány óra múlva kerül adásba az a Shadowhunters rész, amit Paul rendezett! Megjelent néhány cikk, illetve videó, amit addig ki fogok pakolni nektek. Első körben a TV Guide készített egy interjút Paullal, amit lefordítottam nektek!

Mik voltak a főbb különbségek a Shadowhunters és a The Vampire Diaries rendezése között, amit nyilván sokkal jobban ismertél?
Paul: Szerintem magától értetődően új forgatásra menni, korábban sosem csináltam ilyet. Nagyon jól éreztem magam mindenkivel a Vámpírnaplókban, így ezúttal mindenkit meg kellett ismernem. Ijesztő volt elsőre, de mindenki olyan édes volt, hogy rögtön nagyon kellemesen éreztem magam. Illetve új kinézetet kellett kialakítanom. Néhányszor kint forgattunk, és nagyon hideg volt. Sikerült bekapnom az influenzát a forgatás közepén, miközben odakint voltam, szóval valószínűleg ez volt a második legnagyobb kihívás, de átjutottam rajta. Nem hiszem, hogy bármivel ki lehet úgy egyezni, mint Istennel.

A tónál lévő helyszín mondjuk csodálatosnak tűnik.
Paul: Az is volt. Teljes mértékben, és úgy éreztem, mintha egy játékfilmet vennénk fel. Volt pár hatalmas teleobjektívünk és gyönyörű tájképünk. Úgy éreztem, mintha egy nagyszabású televíziós sorozat lennénk.

Könnyebb volt csak a rendezői kalapot viselni, mint állandóan ugrálni a jelenetbe Stefanként?
Paul: Ó, ember, ha választhatnék, sosem lennék egyszerre egy sorozatban és rendezném azt. Tudod, mert nagyon nehéz felmérni a saját teljesítményedet.

Volt olyan alakítás ebben a részben, ami kiemelkedett számodra?
Paul: Csendben őszintén szólva, mindannyian... Egyszerűen úgy gondolom, mind bőkezűek voltak az idejükkel és az erőfeszítéseikkel, és elérték, hogy kellemesen és szívesen látottnak érezzem magam. Az egyik színész, akiről azt mondanám, a legintenzívebb ívet járja be a rész során, az Will Tudor (Sebastian - szerk.). Neki voltak az úgymond legbeszédesebb jelenetei, és igazán csodálatos munkát végzett. Tudtam, hogy jó, hallottam, hogy remek, de lenyűgözött a munkája.

Clary-nek (Katherine McNamara) és Jace-nek (Dominic Sherwood) volt néhány nagyon heves jelenete az epizódban, hogyan közelítetted meg ezeket?
Paul: Különösen a természetfeletti műfajban minden óriási az elemek szempontjából. Vannak portálok, speciális effektek, valamint vizuális technika és bluebox, tehát amikor valódi érzelmekről van szó, mindig próbálom ezt annyira tompítani, amennyire lehetséges. Ebbe az irányba mentünk el.

Emlékszem, az egyik Vámpírnaplók epizódodban vörös tárgyakat helyeztél el az egész rész alatt, hogy összeköss bizonyos jeleneteket. Van ilyesfajta Paul Wesley védjegy ebben a részben?
Paul: Nem hiszem, hogy csináltam ilyet ebben a részben, de tudom, mire érted. Itt többet próbáltam tanulni és ráhangolódni, alkalmazkodni a tempóhoz, a stílushoz, és tiszteletben tartani az alapokat. Míg a Vámpírnaplókban mondhatni szimbólumokkal és apró dolgokkal játszottam, amikre reméltem, hogy a nézők felfigyelnek.

Mi a következő lépés nálad, akár színjátszás, akár rendezés?
Paul: Most fejeztem be egy mini-sorozat forgatását, ami igazán szórakoztató volt... de nem hiszem, hogy már bejelentették volna, szóval nem akarom kikotyogni, miről van szó. Nemrég meghosszabbítottam a szerződésem a Warner Brothers-szel, így a cégemmel közösen fogunk alkotni. Igazából a közeljövőben bejelentünk pár dolgot, amik fejlesztés alatt állnak. Szóval ez lesz. Illetve jelenleg New Yorkban vagyok, és talán szerepelni fogok egy másik színdarabban.

Shadowhunters: A színészek ömlengése Paulról

2017.07.14. 22:22, Viki

Hétfőn kerül ugyebár adásba az a rész a Shadowhunters sorozatból, amit Paul rendezett. Gyűlnek ám a videók és az infók, amiket addig ki kell pakolnom. Szóval kezdem is, mégpedig egy TV Guide videóval, amiben a széria színészei árasztják a dicséreteket kb. egy percben. Érdemes megnézni, csupa jó dolog hangzik el, bár ez nem meglepő! :D

Matthew Daddario: Nagyszerű volt vele dolgozni, mert van egy biztos rálátása, a Vámpírnaplókban lévő tapasztalata miatt. Szóval nagyon is tudatában van annak, hogy a színészek miket nem csípnek, és hogyan érezzük magunkat bizonyos helyzetekben.

Dominic Sherwood: Ő érti ezt, és megérti a veszélyeket, az erőket, a képességeinket, teljes mértékben megérti. Szóval nagyon jó olyasvalakivel dolgozni, akinek már megvan ez a fajta tudástára.

Katherine McNamara: Paul sok-sok évig dolgozott ebben a műfajban színészként, így amikor a sorozatba jött, mondhatni bombáztuk őt tanácsért, hogy ez és ez mégis hogyan hat a dolgokra, hogy mi történik, és hogy számára milyen volt ez az élmény.

Emeraude Toubia: Irtó izgatott vagyok, hogy ő itt van, és állatira ideges vagyok, akármikor rendez engem. Úgy vagyok vele, hogy "Oké", ő meg kérdezi, hogy "Miért mosolyogsz?", én pedig közlöm, hogy "Fogalmam sincs", ettől pedig úristen, annyira izgatott vagyok.

Alberto Rosende: Ő egyszerűen egy jófej csávó. Nagyon laza, szórakoztató körülötte lenni. Király volt vele dolgozni. Egy színésszel dolgozni, aki rendez, de te tudod, hogy ő egy színész volt, így tudja, hogy működik a televízió. Mire van szükséged, mire nincs, mit kaphatsz meg. Remek volt látni, mekkora nyomást gyakorolt, mert tudta, mennyi időnk van és mennyi időt vesz igénybe beállítani a dolgokat, így tudta, hogy oda még be tudunk préselni egy kicsit többet.

Emeraude Toubia: Igazán elképesztő Paul Wesley-vel dolgozni. Szeretlek, Paul!

Ugye, milyen szuper dolgokat mondanak? Mondjuk Alberto úgy hadart, hogy párszor imádkoztam azért, hogy leírt formában meglegyen valahol, de mivel nem akadtam rá, a hallás utáni szövegértésre hagyatkoztam, ami azért nem volt egyszerű, így nem is ígérem 100%-osra. Amúgy Pdub is reagált a videóra, mégpedig Twitter-en, és a tőle megszokott módon!

Ez nagyon édes / hízelgő.
Egy kicsit túl édes.
Fizettek nekik, hogy ezt mondják.

 

Ne maradj le semmirõl, értesülj elsõ kézbõl a Selena Gomezzel kapcsolatos hírekrõl! Hat éve várja a látogatókat az oldal    *****    Református exmisszus-gyakornok, jégkorong, izomautók, rap zene. Igen, ez mind én vagyok! Hogyan? Nézz be és megtudod! :)    *****    Szeretsz írni? Lenne egy jó témád, amit megosztanál másokkal? Akkor kattints, és nyerj egy vendégposztot nálam! :)    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Szeretsz filmet nézni? Akkor itt a helyed! Nézz filmet facebook messengeren. Klikk ide!!!!    *****    MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER    *****    DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE! DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE!    *****    ***Egy blog. Egy lány. Egy élet.*** Ðzsí blogol. *G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS ugyanitt. Ha hiányzik a régi közösség.*BLOG***    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Nézz filmet facebook messengeren!!!! Klikk! Klikk!    *****    ONMYMIND \\ EGY ÁTLAGOS SRÁC BLOGOL MINDENRÕL AMI ESZÉBEJUT \\ ZENE, CIKKEK, KRITIKA? KATTINTS ÉS OLVASS MOST KEDVEDRE    *****    **********Rengeteg AKCIÓ! Vegyszermentes kozmetikmok és bio mosó és tisztítószerek, munkalehetõséggel! ***********    *****    OKTATÁS INGYENESEN az ASZTRO-suliban, Asztrológiai tanácsadás BECSÜLET KASSZÁS alapon! Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Hírek a folytatásról - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed -    *****    LORDE * ISMERD MEG TE IS A ROYALS ÉNEKESNÕJÉT * LORDE * ISMERD MEG TE IS * LORDE * ISMERD MEG TE IS A ROYALS ÉNEKESNÕJÉT    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Nem értesz a CSS kódokhoz/nem tudod egyedül fenntartani oldalad/szeretnél egy társszerkesztõt? Írj nekem! - sakura-ec.gp    *****    ISMERD MEG A GYÖNYÖRÛ OSCAR-DÍJAS SZÍNÉSZNÕT, ALICIA VIKANDERT, AKI A 2018-AS TOMB RAIDER LARA COFTJÁT FOGJA ALAKÍTANI!    *****    "Céljuk fellelni az Egyesülés Pengéjének darabjait, és újra felemelni a Lidérckirályt."    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.