Steroline

Stefan és Caroline kapcsolata évadról évadra fejlődött és nőtte ki magát előbb barátsággá, majd pedig szerelemmé. Az első évadban Caroline azonnal kiszúrta magának az új fiút az iskolában, flörtölgetett is Stefannal, ám a srác erre nem volt vevő. A történetszáluk a második évadban folytatódott, sőt ott lett kibontva igazán. Mikor a lány is vámpírrá változott, Stefan segített neki megbirkózni a helyzettel, és nagyszerű barátság alakult ki köztük. Stefan a harmadik évadban Ripper lett, így sajnos ők ketten nem sok jeleneten osztoztak, azonban a negyedik szezon sok közös pillanatot tartogatott, és egy egész kicsit már a rejtett érzések is megmutatkoztak, de ez igazán az ötödik évadra nőtte ki magát, ahol Caroline már többször is jelét mutatta féltékenységnek. A hatodik szezonban végre Stefan szeme is kinyílt, és rájött, érez valamit a legjobb barátja iránt. Sajnos az időzítéseik sosem voltak tökéletesek, bár elcsattant az első csók, különböző körülmények hatására mindketten kikapcsolták az érzelmeiket, majd pedig érzelemmentesen egymásnak estek, és az első együtt töltött éjszakájuk is megtörtént. Előbb Stefan, később pedig Caroline is visszakapcsolták az emberségüket. Az évad végén Caroline időt kért, és Stefan elmondta neki, hogy várni fog rá. A hetedik évad legelső részében elcsattant a második érzelmes csók. Sajnálatos fordulatok miatt az évad felénél elváltak útjaik, de a viszontagságok ellenére a szezon végén újra egymásra találtak. A nyolcadik évadban néhány résznyi boldogság (és igen, eljegyzés) után Stefan újból Ripper üzemmódba váltott. Végül emberré vált, kis évődés után ismét megkérte a vámpírlány kezét, majd pedig feleségül vette élete szerelmét. Azonban nem élvezhették férj-feleség felállásban a közös életüket, mert a fináléban Stefan feláldozta magát mindenki más boldogságáért. Bár szemtől szemben nem sikerült elmondani, de mindkettejük üzenete eljutott a másikhoz, miszerint örökké szeretni fogják egymást. Caroline pedig biztos benne, hogy még találkoznak majd. Tény, ez nem az a nagyon boldog befejezés, amire vágytunk, de attól még, akárhogy nézzük, akkor is endgame!

Többet akarsz?

 
Family

  

Ide a barátaim oldalai kerülnek ki!

 
Elite

 Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
   
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic  Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic   
   

A cserekérés szünetel!

 
Chat
 
Információ

Szerkesztő: Viki
Design: Ninaa {#09}
Téma: Steroline (Stefan & Caroline)
Nyitás: 2015.04.02.

Az oldal nem áll kapcsolatban a színészekkel, sem a sorozat alkotóival, ez csak egy rajongói lap! Minden gyűjtés és fordítás saját!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Home

Forgatási képek és apróságok

2015.04.13. 21:29, Viki
Címkék: tvd képek hír

Mai utolsó frissem következik, és akkor azt hiszem, ma ténylegesen kitettem magamért. Már nem érzem az ujjaim, de sebaj, folytatom. Három nap múlva visszatér kedvenc sorozatunk, vele együtt pedig a kedvenc párosunk. Több alkotó és színész is gyilkos karaoke-ként emlegeti a részt, így most már annak sem lehet kétsége, hogy újabb éneklés lesz, aki eddig esetleg nem bízott a dologban. Bár ezt erősen kétlem, mert már a részt promotáló videóban is láthattunk egy mikrofont Caroline kezében, még ha csak kis időre is. Plusz egy újabb bizonyíték érkezett a sorozat egyik írójától, Neil Reynoldstól.

@mysterolinheart: Leírnád Steroline-t egy szóval, kérlek? (18. rész)
@NeilArrr: Benatar.

Ezt először sokan nem értettük, bár nekem rémlett ez a szó valahonnan. Nos, még múltkor - vagyis úgy kb. 2 hónapja - Candice posztolt egy forgatási videót egy karaoke pultnál, ahol a gépről le lehetett olvasni a dalszöveg egy részletét, bár minősége miatt nem voltunk biztosak benne, de a Hit Me With Your Best Shot dalra tippeltek a rajongók. Nos, ez beigazolódni látszik. Ugyanis ezt a dalt eredetileg Pat Benatar énekli. Ezen felül a 6. évad 21. részének rendezőjét, Michael Allowitz-ot kérték meg, hogy mondjon valamit Steroline-ról is, mikor válaszolgatott a rajongóknak pár órával ezelőtt.

Megosztanak egy pillanatot a 6x21-ben.

A válaszából sokan arra következtetnek, hogy mindössze egy Steroline-jelenet lesz az utolsó előtti részben. Remélem, hogy nem így lesz, de ha mégis, legalább bízom abban, hogy ez az egy közös momentum tökéletes lesz. Mégiscsak Jolaric esküvő lesz, hátha kapunk egy táncot. Remélem. Az Enzót játszó Michael Malarkey megosztotta velünk, hogy most kezdődött el az utolsó forgatási hét, vagyis már csak pár nap van vissza a 6. szezon munkálataiból. Plusz elárulta az egyértelműt is, miszerint a 7. évadot pár hónapon belül kezdik el forgatni. Ma pedig Andy Swift, a TVLine szerkesztője az én kérdésemre is válaszolt twitteren!

@SterolineLight: Talán egy beszélgetés Candice-szel és/vagy Paullal Steroline-ról?
@AndySwift: Semmi sincs beütemezve, de majd informállak.

Ez alapján a TVLine-tól ne számítsunk Wescola interjúkra a közeljövőben, de feladni sem szabad, még változhat a dolog. A poszt végére tartogatom az új forgatási képeket. Az elsőt Annie Wersching posztolta még tegnap magáról és Paulról. Utóbbi még mindig öltönyben, aminek a szemeim csakis örülni tudnak. Ma pedig az Alaricot játszó Matt Davis töltött fel egy csoportképet, amihez #AKívülállók hashtaget használta. A képen Paul és Candice is rajta van, igaz, hogy a szoba két sarkában, erős túlzással. De legalább ott vannak, nem? Rajtuk kívül még fellelhető Ian Somerhalder, Kat Graham, Zach Roerig és Michael Trevino, na meg ott hátul valaki, akit az istennek sem tudok beazonosítani. Ez lehet, hogy csak a fáradtságomnak tudható be, szóval bocsi. A harmadik képet pedig Cornell Willis tette ki pár órája a forgatásról, a fotón Candy és Pdub székei egymás mellett vannak, vagyis az utolsó részben garantáltan el leszünk árasztva Steroline pillanatokkal.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Q&A - Julie Plec

2015.04.13. 20:38, Viki
Címkék: tvd interjú

Nem hittem volna, hogy ma még fogok frissíteni, de ha egyszer ennyi újdonság van, ráaádsul lehet, hogy holnapig még felgyülemlik pár dolog, akkor jobb ma csökkenteni az adagot, hogy azért még én is bírjam ép ésszel a fordításokat. Először is a tegnapi nap folyamán volt egy kérdezz-felelek twitteren Julie Plec-kel, ahol számos kérdésre felelt, természetesen konkrét spoilereket nem adhatott, de némelyik válaszából következtethetünk dolgokra. Főleg Delenával kapcsolatban válaszolgatott, de azért van egy Steroline-os kérdés, plusz néhány olyan válasz, ami esetlegesen érintheti Steroline-t, és Stefanra vagy Caroline-ra vonatkozó kérdések is voltak, így ezeket fordítom most le nektek.

@becky1701_02: Eléggé kizsigerelve érzem magam, amiért Elena többé már nem lesz benne a sorozatban. Hogy fog működni a TVD a fő karakter nélkül? #összezavarodtam
@julieplec: Ez része a kihívásunknak.

@Nianholic__: Semmi esély rá, hogy a 6. évaddal véget érjen a TVD? Az lenne a legjobb.
@julieplec: Esélytelen. Imádjuk a sorozatot és szeretjük csinálni, még hiszünk benne, hogy vannak elmesélésre váró történetek.

@elenasus: Hozd vissza Klaroline-t.
@julieplec: Ezt most nem tudom megtenni, bocsi.

@cforbesfan: Mindig is jobban rajongtam Caroline-ért, szóval izgatott vagyok, hogy lássam az ő utazását a következő évben! A sorozat többről szól, mint Elena!
@julieplec: Köszönöm, hogy nézed!
@Mercury_Comet: Kivéve a tényt, hogy az egésznek csakis Elenáról kéne szólnia! Ez az ő sztorija, az ő sorozata!
@julieplec: Persze, de van ott 7 másik karakter, akik esetleg hisznek abban, hogy ők is számítanak nektek srácok.

@Fina_Ora: Egyszer volt, hol nem volt, néztem egy csodálatos sorozatot és két gyönyörű személy egymásba szeretett, Stefan és Elena. Aztán mindent tönkretettél.
@julieplec: A sorozat úgy kezdődött, mint egy szerelmi háromszög. A szerelmi háromszög másik darabját fel kellett tárnunk. Elkerülhetetlen volt.

@vampirebarbieQ: A Steroline rajongók szeretnek téged Julie. És nemcsak Steroline-ért, hanem általánosságban a TVD-ért.
@julieplec: Történetesen szeretem Steroline-t, szóval értékelem.

@AllisonArjent: Van esély egy új TVD/TO crossover epizódra? Szeretnék látni egy gyors New Orleans látogatást Stefantól vagy Caroline-tól.
@julieplec: Még nem tudom. Nem döntöttünk még arról, hogy az idővonalaink egyezni fognak-e a 3. és 7. évadban. Az egyik sorozatnak lehet egy nagyobb időugrása.

@opahdobrev: Igazán boldog vagy amiatt, ahogy a sorozat véget fog érni? Mi örülni fogunk? Kérlek, csak ezt áruld el.
@julieplec: Annyira vagyok boldog, amennyire lehetek az adott körülmények között. Ez egy gyönyörű epizód.

@SellsMyBae: Van bármilyen érdekes terved Caroline-nak a 7. évadra?
@julieplec: Igen, feltétlenül. Még csak most kezdtük, de már van néhány jó dolog.

@ForbesKlaroline: Csakis Klaroline, még ha próbálod is elérni, hogy utáljuk.
@julieplec: Tulajdonképpen nagyon szerettem Klaust és Caroline-t, de jelenleg nem lehetnek együtt.

6x18 - I Never Could Love Like That webclip

2015.04.13. 19:05, Viki
Címkék: tvd 6x18 videó

Minden epizódhoz ki szoktak adni egy vagy két kb. egy perces jelenetet, hogy ezzel is felcsigázzák a nézőket. A most megjelent klippel az én érdeklődésem az egekbe hágott, az egyszer szent. Caroline, Tyler és Matt láthatóak benne. Alig várom már a csütörtököt. És most jelezném, hogy a tumblr oldalamon élő blogolni fogok a rész közben - bár tény, hogy angolul -, csatlakozhattok hozzám, ha épp fenn lesztek vagy pénteken is elolvashatjátok majd. Amúgy még a jelenetről annyit, hogy szerintem abban a pillanatban fog Stefan feltűnni a színen, ahol a megjelent klip véget ér. Ti mit gondoltok?

Caroline: Játsszunk Caroline-kvízt.
Tyler: Fogalmam sincs, mi az.
Caroline: Ó, dehogynem. Mindketten randiztatok velem, ami azt jelenti, mindent tudnotok kell rólam. Szóval felteszek néhány kérdést magamról, és aki helyesen válaszol rá, élni fog.
Matt: Beteg vagy.
Caroline: Mikor van a szülinapom? Tyler!
Tyler: Október 10-én.
Caroline: Nagyon jó. Rendben Matt, te jössz. Mi a kedvenc színem?
Matt: Ez egy becsapós kérdés, nincs kedvenc színed.
Caroline: Helyes. Oké, most a mindent eldöntő kérdés. Aki először válaszol, az nyer. Mi volt az anyám utolsó emléke, mielőtt meghalt?
Tyler: Erről mégis honnan kéne tudnunk?
Caroline: Biztos megemlítettem egy ponton.
Matt: Nem, nem tetted.
Caroline: Gyerünk, tik-tak, tik-tak. A bírák várnak a végső válaszra. Mi volt az anyám utolsó emléke, mielőtt feldobta a talpát?

Candice beteg volt

2015.04.12. 20:16, Viki

Kedvenc szőkeségünk az elmúlt pár napban egy képet sem osztott meg Instagramon, és sok rajongó írta twitteren, hogy ezt mennyire furcsállják. Azonban tegnap Candy lerántotta a leplet az elmúlt jó néhány csendes napról. Egy nagyon aranyos képet posztolt a közösségi oldalára, és a mellé írt szövegből az is kiderült, hogy kedvencünk beteg volt a héten, de már újra forgat.

Miután egész héten betegen feküdtem az ágyban, tegnap este a TVD családdal hajnali 4-ig dolgoztam. Annyira fáradt vagyok, mikor hazaértem, elfelejtettem lemosni a véremet. Boldog szombatot! #vérchella #vámpírproblémák #ittazidejeegyholtodiglanfürdésnek

Nos, ebből a kis üzenetből mást is megtudhattunk, már ha kombinálunk persze. Candice azt írta, hogy a saját vérét nem mosta le, vagyis nagyon úgy fest a dolog, hogy az évadzáróban Caroline nagy bajba fog kerülni, legalábbis megsérül. Erre utalhat a vámpírproblémák hashtag is. Én teljesen be vagyok zsongva egyébként, elég, ha csak arra gondolok, hogy most csütörtökön visszatér kedvenc sorozatunk, na meg a Steroline páros.

Image and video hosting by TinyPic

Spoiler morzsák + promókép

2015.04.11. 18:45, Viki
Címkék: tvd hír képek

Bőségesen el lettünk látva spoilerekkel a sorozat egyik színészének hála. Brantley Norman ebben az évadban kezdett el forgatni a TVD stábjával, és már jó néhány epizódban feltűnt a háttérben. Készségesen osztott meg velünk infókat a maradék 5 résszel kapcsolatosan, sőt Paul és Candice is szóba került. A rajongók kérdeztek, ő pedig válaszolt twitteren. Megpróbálom kisilabizálni a rengeteg tweetből, hogy melyiket melyik kérdésre válaszolta, mert eléggé nagy káosz az egész, de szerencsére Steroline-ról nem kevés szó esett. Lássunk is neki.

@KhareSakshi96: Mondanál valamit Steroline-ról a fináléra vonatkozóan? Egy szó vagy egy betű is elég.
@damnitBrantley: Szex, vér, & Rock and Roll !!
@GeorgiWesley: Egy egész bekezdés kedves lenne.
@damnitBrantley: Írnék pár oldalt, ha tehetném. Egyszerűen csak izgatott vagyok amiatt, hogyan lesz kijátszva, akárcsak ti srácok.
@juustnothinng: Ezek a szavak a 6x18-ra vagy a 6x22-re vonatkoznak?
@damnitBrantley: 18

@damnitBrantley: Szívesen válaszolok srácok. MEGÍGÉREM nektek, hogy minden érkező részt imádni fogtok!

@damnitBrantley: Nem adok spoilereket! Tényleg nem akartok őszintén meglepődni?
@matreyeesingh: Amíg kellemes a meglepetés és nem sokkoló...
@damnitBrantley: Talán egy kicsit mindkettő. De bizonyára gyilkos érzés.

@GeorgiWesley: Dolgoztál már Paullal? Fergeteges volt, mikor találkoztam vele.
@damnitBrantley: Egy kicsit dolgoztam vele. A forgatáson rendkívül koncentrál.

@CandiceAccolaUK: Candice milyen a forgatáson?
@damnitBrantley: Gyönyörű, kedves, vicces, okos, szórakoztató, eléggé tökéletes.

@damnitBrantley: Nézzétek meg a jövő heti részt! A kellős közepében voltam egy Steroline jelenetnek! Annyira mókás!

Valamit úgy érzem, kihagytam, de szerintem a lényeg biztosan itt van. Illetve ismét kaptunk a hivatalos TVD oldaltól egy új képet, ezúttal a Salvatore-tesók vannak rajta. Én imádom ezt a fotót, nem is nagyon tudok betelni a bámulásával. :D

Tudd meg, mi vár a Salvatore-testvérekre, mikor csütörtökön visszatérnek este 8-kor. #NemzetiTestvérekNapja

Image and video hosting by TinyPic

 

Ne maradj le semmirõl, értesülj elsõ kézbõl a Selena Gomezzel kapcsolatos hírekrõl! Hat éve várja a látogatókat az oldal    *****    Református exmisszus-gyakornok, jégkorong, izomautók, rap zene. Igen, ez mind én vagyok! Hogyan? Nézz be és megtudod! :)    *****    Szeretsz írni? Lenne egy jó témád, amit megosztanál másokkal? Akkor kattints, és nyerj egy vendégposztot nálam! :)    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Szeretsz filmet nézni? Akkor itt a helyed! Nézz filmet facebook messengeren. Klikk ide!!!!    *****    MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER    *****    DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE! DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE!    *****    ***Egy blog. Egy lány. Egy élet.*** Ðzsí blogol. *G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS ugyanitt. Ha hiányzik a régi közösség.*BLOG***    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Nézz filmet facebook messengeren!!!! Klikk! Klikk!    *****    ONMYMIND \\ EGY ÁTLAGOS SRÁC BLOGOL MINDENRÕL AMI ESZÉBEJUT \\ ZENE, CIKKEK, KRITIKA? KATTINTS ÉS OLVASS MOST KEDVEDRE    *****    **********Rengeteg AKCIÓ! Vegyszermentes kozmetikmok és bio mosó és tisztítószerek, munkalehetõséggel! ***********    *****    OKTATÁS INGYENESEN az ASZTRO-suliban, Asztrológiai tanácsadás BECSÜLET KASSZÁS alapon! Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Hírek a folytatásról - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed -    *****    LORDE * ISMERD MEG TE IS A ROYALS ÉNEKESNÕJÉT * LORDE * ISMERD MEG TE IS * LORDE * ISMERD MEG TE IS A ROYALS ÉNEKESNÕJÉT    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Nem értesz a CSS kódokhoz/nem tudod egyedül fenntartani oldalad/szeretnél egy társszerkesztõt? Írj nekem! - sakura-ec.gp    *****    ISMERD MEG A GYÖNYÖRÛ OSCAR-DÍJAS SZÍNÉSZNÕT, ALICIA VIKANDERT, AKI A 2018-AS TOMB RAIDER LARA COFTJÁT FOGJA ALAKÍTANI!    *****    "Céljuk fellelni az Egyesülés Pengéjének darabjait, és újra felemelni a Lidérckirályt."    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.