Steroline

Stefan és Caroline kapcsolata évadról évadra fejlődött és nőtte ki magát előbb barátsággá, majd pedig szerelemmé. Az első évadban Caroline azonnal kiszúrta magának az új fiút az iskolában, flörtölgetett is Stefannal, ám a srác erre nem volt vevő. A történetszáluk a második évadban folytatódott, sőt ott lett kibontva igazán. Mikor a lány is vámpírrá változott, Stefan segített neki megbirkózni a helyzettel, és nagyszerű barátság alakult ki köztük. Stefan a harmadik évadban Ripper lett, így sajnos ők ketten nem sok jeleneten osztoztak, azonban a negyedik szezon sok közös pillanatot tartogatott, és egy egész kicsit már a rejtett érzések is megmutatkoztak, de ez igazán az ötödik évadra nőtte ki magát, ahol Caroline már többször is jelét mutatta féltékenységnek. A hatodik szezonban végre Stefan szeme is kinyílt, és rájött, érez valamit a legjobb barátja iránt. Sajnos az időzítéseik sosem voltak tökéletesek, bár elcsattant az első csók, különböző körülmények hatására mindketten kikapcsolták az érzelmeiket, majd pedig érzelemmentesen egymásnak estek, és az első együtt töltött éjszakájuk is megtörtént. Előbb Stefan, később pedig Caroline is visszakapcsolták az emberségüket. Az évad végén Caroline időt kért, és Stefan elmondta neki, hogy várni fog rá. A hetedik évad legelső részében elcsattant a második érzelmes csók. Sajnálatos fordulatok miatt az évad felénél elváltak útjaik, de a viszontagságok ellenére a szezon végén újra egymásra találtak. A nyolcadik évadban néhány résznyi boldogság (és igen, eljegyzés) után Stefan újból Ripper üzemmódba váltott. Végül emberré vált, kis évődés után ismét megkérte a vámpírlány kezét, majd pedig feleségül vette élete szerelmét. Azonban nem élvezhették férj-feleség felállásban a közös életüket, mert a fináléban Stefan feláldozta magát mindenki más boldogságáért. Bár szemtől szemben nem sikerült elmondani, de mindkettejük üzenete eljutott a másikhoz, miszerint örökké szeretni fogják egymást. Caroline pedig biztos benne, hogy még találkoznak majd. Tény, ez nem az a nagyon boldog befejezés, amire vágytunk, de attól még, akárhogy nézzük, akkor is endgame!

Többet akarsz?

 
Family  

Ide a barátaim oldalai kerülnek ki!

Jön: littlemix.hu

 
Elite

 Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
   
 Image and video hosting by TinyPic  Image and video hosting by TinyPic
 

A cserekérés szünetel!

 
Chat


 
Információk

Szerkesztő: Viki
Design: Rose {#11}
Egyéb kód: Efruse
Téma: Steroline (Stefan & Caroline)
Nyitás: 2015.04.02.

Az oldal nem áll kapcsolatban a színészekkel, sem a sorozat alkotóival, ez csak egy rajongói lap! Minden gyűjtés és fordítás saját!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Home

6x20 - I'd Leave My Happy Home for You webclip

2015.04.30. 00:53, Viki
Címkék: tvd 6x20 videó képek

Sajnálom, hogy ismét kimaradt a tegnapi nap, de most már nem megyek színházba egy ideig, szóval rá fogok érni frissíteni. Sőt igazság szerint színház előtt tudtam tevékenykedni a galériában, nem is keveset, ugyanis feltöltöttem Candice 2014-es Instagram fotóit is, így most már a színésznő által feltett összes képet eléritek a galériában, illetve vannak újabbak is, melyek természetesen a 2015-ös albumba felkerültek már. Na meg Paulhoz is elkezdtem személyes fotókat feltenni, egyelőre a Mások által feltöltött képek albumban érhettek el néhány képet, szinte mindet Paul párjának, Phoebe Tonkinnak az Instagramjáról szedtem le, azért van szinte az összes képen a színésznővel. Illetve Phoebe-nek hála, kaptunk egy Wescola képet, ugyanis Candice és a férje, illetve Phoebs és Pdub egy rendezvényen pár hónapja fotózkodtak együtt, az is ott van az abumban. A linkekre kattintva eléritek őket, most viszont nincs erőm még ikonokat is gyártani hozzájuk, majd legközelebb.

Most viszont, ami a legfontosabb, hogy végre megkaptuk a magyar idő szerint holnap hajnali 2-kor adásba kerülő TVD rész egyik jelenetét, és ahogy azt az előkerült képek alapján megjósolhattuk, Stefan tényleg üzenetet hagy a Mystic Fallstól jelenleg távol lévő Caroline-nak, majd pedig Enzóval kezd diskurálni. Én nem tudok betelni a klippel, már számtalanszor megnéztem. Stefan annyira szerelmes, ezt a vak is láthatja. A videó alá lefordítottam a klipet!

Caroline: Hé, itt Caroline! De hahó, ezt tudtad, mivel felhívtál. Szóval hagyj üzenetet, én meg visszahívlak.
Stefan: Olyan boldog vagy a hangpostádban. A boldogságról beszélve, a dübörgő basszus, amit a háttérben hallasz, az Damon zseniális ötlete, hogy itt tartsuk Ric legénybúcsúját. Annak ellenére, hogy anyánk látszólag most itt lakik. Akiről mellesleg rohadtul nem veszek tudomást, ha még esetleg nem vetted volna eddig észre. Azt hiszem, csak azt akarom mondani, hogy hívj vissza, különben elkezdek kifogyni az okokból, hogy elkerüljek mindent, ami jelenleg az életemben történik. Mint amit te is csinálsz, ami pedig teljesen érthető. Ez pedig igazán pocsék időzítés a problémáimhoz és hozzám. Itt kéne lenned. Gyere haza.
Enzo: Ez totál imádni való volt.
Stefan: Mit keresel a hálószobámban?
Enzo: Hidd el, számos helyen szívesebben lennék...például egy hordágyra szíjazva, mivel a lépemet vágják ki éppen. Sajnálatomra itt vagyok, mert az anyádnak kell a segítséged.
Stefan: Az anyámnak?
Enzo: Úgy tűnik, a szeretett emelkedője megsemmisült. Rossz állapotban van, kihasználná az idődet.
Stefan: Mi a francot tudsz te az anyámról?

6x21 - I'll Wed You in the Golden Summertime stillek

2015.04.28. 23:43, Viki
Címkék: tvd 6x21 képek

Image and video hosting by TinyPic

Tudom, hogy interjúfordítást és Nikki-Ian esküvői képeket ígértem mára, és szégyellem is magam, hogy ennyire el vagyok csúszva, hiszen a Candice interjúk mind múlt hetiek, de ma színházban voltam, és most, hogy itthon vagyok, már nem igazán van erőm fordítgatni, na meg Pault bogarászni az esküvői paparazzi fotókon. Holnapra szintén nem merem a szavamat adni, hogy meglesz, mert ismét színházba megyek, de hátha délután még lesz egy kis időm. Viszont utána már garantáltan hozni fogok mindent. Most viszont, hogy mára se maradjon a lap friss nélkül, elhoztam nektek a SpoilerTV jóvoltából pár órája megjelent hivatalos epizódképeket a 6x21-hez, melyben Alaric és Jo összekötik az életüket, mi pedig állítólag mindössze egy Steroline jelenetet fogunk kapni - bárcsak tévednék -. Viszont, ha tényleg így alakul a dolog, akkor pont abból az egy jelenetből meg is kaptunk egy still képet. Bár csak Stefant látjuk szemből, ugyanis Caroline háttal áll a képen, de ezer százalék, hogy ez ő, hála a forgatási képeknek, melyen Care ruháját láthattuk. Illetve még egy epizódképet feltettem, melyen szerintem ők ülnek egymás mellett. Oké, ezt csak sejteni lehet, ugyanis hátulról és messziről lett fotózva, de a bal padsorban legelöl a Stefan formájú úriember mellett - bárhogy nézem a képet, ez akkor is Stefan és kész!! - egy szőke ül, és az biztosan Caroline. Más nemigen lehet. Szóval bizakodó vagyok. Nézzétek meg a still képeket a fenti képre kattintva, ha lesz jobb minőségben, természetesen az is felkerül! Még valami: a galériába csak azok az epizódképek kerülnek fel, melyeken legalább egyikük rajta van, de nyilván nem csupán ez a 2 kép került elő ehhez a részhez, a SpoilerTV oldalán megleshetitek a többit is.

Rehash - 6x19

2015.04.27. 20:17, Viki
Címkék: tvd rehash 6x19 videó

Nos, pár perce, hogy felkerült a netre a legújabb Rehash epizód a múlt heti részhez, a fantasztikus Arielle Kebbel prezentálásában. Bár Steroline tweetek nem kerültek bele, de azért meg lettek említve benne, ami lényegesen több a semminél. Azt pedig nagyon imádom, ahogy Arielle a szavak kiejtésén "vitatkozik" az egyik Rehash-kollégával. Muszáj látnotok, és ne feledjétek, már csak 3 nap az új TVD epizódig!!!

Mielőtt elfelejtem, a tegnapi nap folyamán Nikki Reed és Ian Somerhalder hivatalosan is összekötötték az életüket egy meghitt ceremónia keretén belül, ezúton is gratulálok nekik, csodás párt alkotnak, legyenek nagyon boldogok! Azt pedig el ne felejtsem, hogy az esküvőn több TVD-szereplő és alkotó is részt vett, köztük Paul is a párjával Phoebe Tonkinnal. Egyelőre nem éppen jó minőségű képek kerültek elő - lehet, hogy rajongói fotók vagy az egyik vendég a telefonjával fényképezett -, mindenesetre azok a fotók, melyeken Paul is rajta van, nem sokára felkerülnek a galériába, ha előbb nem, holnap garantáltan, addig meg reménykedem profi minőségű képekben.

Candice Accola - Instagram képek

2015.04.27. 18:16, Viki

Sajnálom, hogy tegnap nem voltam, pedig terveztem hozni egy újabb Candice-szel készült interjút, és természetesen a fordítást is hozzá, illetve személyes képek feltöltögetését a galériába, de valahogy elmaradt. Bár az interjú holnapra csúszik, azonban a galériába 3 albumnyi személyes képet hoztam nektek, melyeket Candice hivatalos Instagram lapjáról mentegettem le - már nem érzem a kezeim -. Összesen 435 képről beszélünk, feltettem az összes eddigi 2015-ös termést, plusz a 2012-es és 2013-as fotók is felkerültek. Nem sokára a tavalyiak is pótolva lesznek, most azonban ezek után tényleg nem vagyok képes még száz vagy több kép lementésére. Ha időm és erőm lesz, akkor mellékelem mindegyik alá, hogy Candy mit írt hozzájuk, mikor feltöltötte. Addig is csemegézzetek a már feltett fotókból. Érdemes megnézegetni őket, én nem tudok betelni velük. Szerencsére Paullal is került fel közös fotó, még 2013-ból, sőt az egyik képen, ahol a TVD 100. részét ünneplik, Pdub és Candice egymás mellett állnak. Bizony, személyes kedvencem az a kép (is). :)

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Candice Accola - Access Hollywood interjúk

2015.04.25. 21:07, Viki

Még múlt héten valamikor posztoltam néhány gyér minőségű BTS képet egy interjúfelvételről, melyen Candice megjelent. Azóta kiderült, hogy egyazon napon három műsornak is adott interjút, most az Access Hollywoodnak adott interjúját hoztam el nektek, melyről két videó jelent meg. Mindegyik nagyon érdekes egyébként. Az elsőben az éneklésről esett szó. Nem az egészet fordítom le, az elejét és a végét nem, de a nagy részét azért elhoztam, hogy az is értse a lényeget, aki nem tud annyira angolul.

Candice: Nagyon érdekes volt énekelni a sorozatban.
Riporter: Miért? Ez a múltad.
Candice: Igen, ez a hátterem, de nagyon vicces, mert énekeltem a 2. évad egyik részében, gondoltuk, először és utoljára, én meg úgy voltam vele, hogy "oké, ez jó móka volt, de ez nem egy musical". Mókás volt, mikor mindenki mondta, hogy "énekelni fogsz a temetésen...igazából azt gondoltuk, énekelned kéne egy meghallgatáson, és karaokézhatnál is". Én meg nem értettem, mi történik. De jól szórakoztam. És ez érdekes módja eltölteni mondjuk egy hétfő reggelt, karaokézni reggel 9-kor, és mint egy idióta, táncolni az összes kollégád előtt.
Riporter: Bár ez azért is nehéz, mert énekesként reggel 9-kor az ember hangja általában nem a legerősebb.
Candice: Nem feltétlenül nevezném magam énekesnek, többé már nem teljes munkaidőben csinálom ezt. Vagy úgy egyáltalán nem csinálom. A zuhanyzóm határain belül lenyűgöző előadást tartok.

A másikban pedig a Steroline párossal kapcsolatos rajongói reakciókról esik szó. Ennek is fordítom a lényegét. Sőt igazából az elejéről csak a riporter kérdését hagytam le, amiben ugyebár felhozza a témát.

Candice: A rajongói reakciók nagyon biztatóak. Nekem személy szerint nagyon tetszett Caroline és Stefan történetszála a 2. évadtól kezdve. Tetszik, hogy ez egy lassú folyamat volt. Tetszik, hogy felépítették ezt a barátságot és az esetleges kapcsolatot, és nem ráerőltették mindenkire, hogy "Nézzetek rájuk!". Láthatjátok ennek a két karakternek a történetét évadokon át, és megfigyelhetitek, miért vannak most ebben a helyzetben, hogy érzelmeket táplálnak egymás iránt. Különösen a Klaroline agresszivitással együttvéve, ahogy a gyerekek nevezik. Vagy bárki, aki szereti Caroline-t és Klaust együtt, de...
Riporter: Ő egy picit elfoglalt jelenleg.
Candice: Igen, Klaus egy egész kicsit elfoglalt mostanság New Orleansban. De a Klaroline rajongók elkötelezettsége miatt egy kicsit aggódtam, hogy talán egyáltalán nem lesznek oda ezért a történetszálért. De úgy tűnik, az emberek nagyon-nagyon élvezték. Szóval azt hiszem, ez nagyszerű, szerintem ez egy gyönyörű elmesélendő története ezeknek a karaktereknek.

 

Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt