Steroline

Stefan és Caroline kapcsolata évadról évadra fejlődött és nőtte ki magát előbb barátsággá, majd pedig szerelemmé. Az első évadban Caroline azonnal kiszúrta magának az új fiút az iskolában, flörtölgetett is Stefannal, ám a srác erre nem volt vevő. A történetszáluk a második évadban folytatódott, sőt ott lett kibontva igazán. Mikor a lány is vámpírrá változott, Stefan segített neki megbirkózni a helyzettel, és nagyszerű barátság alakult ki köztük. Stefan a harmadik évadban Ripper lett, így sajnos ők ketten nem sok jeleneten osztoztak, azonban a negyedik szezon sok közös pillanatot tartogatott, és egy egész kicsit már a rejtett érzések is megmutatkoztak, de ez igazán az ötödik évadra nőtte ki magát, ahol Caroline már többször is jelét mutatta féltékenységnek. A hatodik szezonban végre Stefan szeme is kinyílt, és rájött, érez valamit a legjobb barátja iránt. Sajnos az időzítéseik sosem voltak tökéletesek, bár elcsattant az első csók, különböző körülmények hatására mindketten kikapcsolták az érzelmeiket, majd pedig érzelemmentesen egymásnak estek, és az első együtt töltött éjszakájuk is megtörtént. Előbb Stefan, később pedig Caroline is visszakapcsolták az emberségüket. Az évad végén Caroline időt kért, és Stefan elmondta neki, hogy várni fog rá. A hetedik évad legelső részében elcsattant a második érzelmes csók. Sajnálatos fordulatok miatt az évad felénél elváltak útjaik, de a viszontagságok ellenére a szezon végén újra egymásra találtak. A nyolcadik évadban néhány résznyi boldogság (és igen, eljegyzés) után Stefan újból Ripper üzemmódba váltott. Végül emberré vált, kis évődés után ismét megkérte a vámpírlány kezét, majd pedig feleségül vette élete szerelmét. Azonban nem élvezhették férj-feleség felállásban a közös életüket, mert a fináléban Stefan feláldozta magát mindenki más boldogságáért. Bár szemtől szemben nem sikerült elmondani, de mindkettejük üzenete eljutott a másikhoz, miszerint örökké szeretni fogják egymást. Caroline pedig biztos benne, hogy még találkoznak majd. Tény, ez nem az a nagyon boldog befejezés, amire vágytunk, de attól még, akárhogy nézzük, akkor is endgame!

Többet akarsz?

 
Family  

Ide a barátaim oldalai kerülnek ki!

Jön: littlemix.hu

 
Elite

   
   
 

Jön: -

 
Chat


 
Információk

Szerkesztő: Viki
Design: Rose {#11}
Egyéb kód: Efruse
Téma: Steroline (Stefan & Caroline)
Nyitás: 2015.04.02.

Az oldal nem áll kapcsolatban a színészekkel, sem a sorozat alkotóival, ez csak egy rajongói lap! Minden gyűjtés és fordítás saját!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Home

6x18 - I Never Could Love Like That webclip

2015.04.13. 19:05, Viki
Címkék: tvd 6x18 videó

Minden epizódhoz ki szoktak adni egy vagy két kb. egy perces jelenetet, hogy ezzel is felcsigázzák a nézőket. A most megjelent klippel az én érdeklődésem az egekbe hágott, az egyszer szent. Caroline, Tyler és Matt láthatóak benne. Alig várom már a csütörtököt. És most jelezném, hogy a tumblr oldalamon élő blogolni fogok a rész közben - bár tény, hogy angolul -, csatlakozhattok hozzám, ha épp fenn lesztek vagy pénteken is elolvashatjátok majd. Amúgy még a jelenetről annyit, hogy szerintem abban a pillanatban fog Stefan feltűnni a színen, ahol a megjelent klip véget ér. Ti mit gondoltok?

Caroline: Játsszunk Caroline-kvízt.
Tyler: Fogalmam sincs, mi az.
Caroline: Ó, dehogynem. Mindketten randiztatok velem, ami azt jelenti, mindent tudnotok kell rólam. Szóval felteszek néhány kérdést magamról, és aki helyesen válaszol rá, élni fog.
Matt: Beteg vagy.
Caroline: Mikor van a szülinapom? Tyler!
Tyler: Október 10-én.
Caroline: Nagyon jó. Rendben Matt, te jössz. Mi a kedvenc színem?
Matt: Ez egy becsapós kérdés, nincs kedvenc színed.
Caroline: Helyes. Oké, most a mindent eldöntő kérdés. Aki először válaszol, az nyer. Mi volt az anyám utolsó emléke, mielőtt meghalt?
Tyler: Erről mégis honnan kéne tudnunk?
Caroline: Biztos megemlítettem egy ponton.
Matt: Nem, nem tetted.
Caroline: Gyerünk, tik-tak, tik-tak. A bírák várnak a végső válaszra. Mi volt az anyám utolsó emléke, mielőtt feldobta a talpát?

Candice beteg volt

2015.04.12. 20:16, Viki

Kedvenc szőkeségünk az elmúlt pár napban egy képet sem osztott meg Instagramon, és sok rajongó írta twitteren, hogy ezt mennyire furcsállják. Azonban tegnap Candy lerántotta a leplet az elmúlt jó néhány csendes napról. Egy nagyon aranyos képet posztolt a közösségi oldalára, és a mellé írt szövegből az is kiderült, hogy kedvencünk beteg volt a héten, de már újra forgat.

Miután egész héten betegen feküdtem az ágyban, tegnap este a TVD családdal hajnali 4-ig dolgoztam. Annyira fáradt vagyok, mikor hazaértem, elfelejtettem lemosni a véremet. Boldog szombatot! #vérchella #vámpírproblémák #ittazidejeegyholtodiglanfürdésnek

Nos, ebből a kis üzenetből mást is megtudhattunk, már ha kombinálunk persze. Candice azt írta, hogy a saját vérét nem mosta le, vagyis nagyon úgy fest a dolog, hogy az évadzáróban Caroline nagy bajba fog kerülni, legalábbis megsérül. Erre utalhat a vámpírproblémák hashtag is. Én teljesen be vagyok zsongva egyébként, elég, ha csak arra gondolok, hogy most csütörtökön visszatér kedvenc sorozatunk, na meg a Steroline páros.

Image and video hosting by TinyPic

Spoiler morzsák + promókép

2015.04.11. 18:45, Viki
Címkék: tvd hír képek

Bőségesen el lettünk látva spoilerekkel a sorozat egyik színészének hála. Brantley Norman ebben az évadban kezdett el forgatni a TVD stábjával, és már jó néhány epizódban feltűnt a háttérben. Készségesen osztott meg velünk infókat a maradék 5 résszel kapcsolatosan, sőt Paul és Candice is szóba került. A rajongók kérdeztek, ő pedig válaszolt twitteren. Megpróbálom kisilabizálni a rengeteg tweetből, hogy melyiket melyik kérdésre válaszolta, mert eléggé nagy káosz az egész, de szerencsére Steroline-ról nem kevés szó esett. Lássunk is neki.

@KhareSakshi96: Mondanál valamit Steroline-ról a fináléra vonatkozóan? Egy szó vagy egy betű is elég.
@damnitBrantley: Szex, vér, & Rock and Roll !!
@GeorgiWesley: Egy egész bekezdés kedves lenne.
@damnitBrantley: Írnék pár oldalt, ha tehetném. Egyszerűen csak izgatott vagyok amiatt, hogyan lesz kijátszva, akárcsak ti srácok.
@juustnothinng: Ezek a szavak a 6x18-ra vagy a 6x22-re vonatkoznak?
@damnitBrantley: 18

@damnitBrantley: Szívesen válaszolok srácok. MEGÍGÉREM nektek, hogy minden érkező részt imádni fogtok!

@damnitBrantley: Nem adok spoilereket! Tényleg nem akartok őszintén meglepődni?
@matreyeesingh: Amíg kellemes a meglepetés és nem sokkoló...
@damnitBrantley: Talán egy kicsit mindkettő. De bizonyára gyilkos érzés.

@GeorgiWesley: Dolgoztál már Paullal? Fergeteges volt, mikor találkoztam vele.
@damnitBrantley: Egy kicsit dolgoztam vele. A forgatáson rendkívül koncentrál.

@CandiceAccolaUK: Candice milyen a forgatáson?
@damnitBrantley: Gyönyörű, kedves, vicces, okos, szórakoztató, eléggé tökéletes.

@damnitBrantley: Nézzétek meg a jövő heti részt! A kellős közepében voltam egy Steroline jelenetnek! Annyira mókás!

Valamit úgy érzem, kihagytam, de szerintem a lényeg biztosan itt van. Illetve ismét kaptunk a hivatalos TVD oldaltól egy új képet, ezúttal a Salvatore-tesók vannak rajta. Én imádom ezt a fotót, nem is nagyon tudok betelni a bámulásával. :D

Tudd meg, mi vár a Salvatore-testvérekre, mikor csütörtökön visszatérnek este 8-kor. #NemzetiTestvérekNapja

Image and video hosting by TinyPic

Steroline az új Delena?

2015.04.10. 15:42, Viki
Címkék: tvd hír képek

A Wetpaint boncolgatta tegnap egy cikkben azt a kérdést, hogy Nina Dobrev távozásával Steroline átveheti-e vajon a fő szerelmespár vonalát. Három opció van a cikkben leírva. Az egyikben arról írnak, hogy bizony, nagyon is esélyes a dolog, a másodikban azt boncolgatják, hogy Klaroline az új Delena, míg a harmadik arról szól, hogy egy páros sem veheti át Delena helyét. Én most csak az elsőt fordítom le, ami a kedvenc párosunkra vonatkozik.

Igen, a lassú felépítésüknek így sokkal több értelme van. Visszatekintve a Steroline ship fejlődésére az elmúlt másfél évadban, a TVD team döntése arról, hogy lassan építsék ki ezt a szálat, most sokkal több értelme van. Sőt van néhány közös pont a Delena kapcsolat lassú égésével, aminek még inkább kifizetődő volt a kivárt idő. Visszatekintve, a TVD úgy bánt Steroline-nal, mint egy elsődleges párossal - talán arra törekszenek, hogy Nina Dobrev távozásával átvegyék Delena helyét a fedélzeten. Szándékos-e vagy sem, remekül működik a dolog. Ha Steroline nem lett volna olyan fontos a TVD jövőjében, akkor Stefan és Caroline valószínűleg már rég összejött volna. Ehelyett a TVD egy elragadóan szívfacsaró úton vezet minket, ami feltehetően végül elkísér bennünket a két legjobb barát összejöveteléhez.

Bár az írókban teljesen nem bízhatunk meg, de muszáj reménykedni, és ha belegondolunk, mégiscsak 5-6 évet várattak minket, míg ez a kettő eljutott végre a mély érzelmek felfedezéséig. És Julie is mondta, hogy tudatosan építik a 2. szezon óta a kapcsolatukat. Mi a francért szórakoztak volna Steroline-nal ennyit, ha végül szétválasztják őket? Ez a legfőbb oka annak, hogy endgame-et szimatolok! Nem bízom el magam teljesen, de valamiért pozitív érzésem van ezzel kapcsolatban.

Illetve tegnap a hivatalos TVD oldalra egy új kép is felkerült, mellyel promózták, hogy már csak 1 hét van vissza az új epizódig. Külön posztba nem érte volna meg kitenni, ezért osztom meg veletek ennek a végén. Szerintem Candice gyönyörű a fotón, már kisujjon egyensúlyozva is kibírom ezt a pár napot, aztán végre visszakapom a sorozatot, vele együtt pedig ezt a két csodás karaktert, a - számomra - világ legjobb párosát!

Senki sem gyilkos karaoke-zik jobban Caroline-nál. Ne hagyd ki a TVD új részét egy hét múlva!

Image and video hosting by TinyPic

MTV - Steroline jövőjéről

2015.04.09. 23:02, Viki
Címkék: tvd képek hír

Az MTV jó néhány sorozattal kapcsolatos hírt megjelentetett, Nina távozásáról is írtak, és szerencsére a kedvenc párosunk is szóba került. A rájuk vonatkozó részt fordítottam le.

Ami Steroline-t illeti, Stefan és Caroline újonnan felfedezett románca előidézhet néhány meggyőző drámát a következő évadban. Ez, na meg még több Steroline sosem rossz dolog. Ráadásul nagyobb hangsúly fektetésével Caroline-ra - és remélhetőleg a felfrissült és ihlettel teli írók szobájával, ahol jobb szálat fog kapni - úgy gondoljuk, Accola, a mágikus sírós képességeivel csodálatos vezetője lehetne a sorozatnak. Ha pedig minden kötél szakad, a The Vampire Diaries átalakulhat egy Damonről és Enzoról szóló sorozattá, én még mindig nézném.

Nekem egyre jobban tetszik az ötlet és a teória, hogy Caroline lesz a női főszereplő a 7. évadban. Még mindig összeszorul a szívem, ha Nina távozása eszembe jut, ugyanakkor Candice is van olyan tehetséges, és végre igazán bizonyíthatna. Ami azt illeti, most a 6. szezonban jutott először igazán fontos történetszálhoz, amit bizonyára azért kapott meg, hogy előkészítsék neki a terepet a következő évadra, hiszen Nina már a 6. évad kezdete előtt tudta, hogy ez az ő utolsó szezonja. Fokozatosan Caroline került előtérbe, és ez így visszagondolva még logikusabb. Azonban rossz hírem is van: most már szinte teljesen biztos, sőt mondhatni hivatalos, hogy Caroline nem lesz benne a 6. évad 20. epizódjában! Sem a rész leírásában nincs ott a karakter, sem Candice neve a színészek listáján. Ezt rettenetesen bánom, viszont egyelőre örüljünk, hiszen a 18-19. részekben elég sokszor fogjuk őt látni, szerencsére. Plusz nagyon úgy néz ki, legalábbis gyanítható, hogy Caroline legkésőbb a 19. epizódban visszakapcsolja az érzelmeit. Természetesen nem lehetünk ebben biztosak, de reménykedem.

Chris Grismer pedig, aki az évadzárót rendezi, alig egy órával ezelőtt posztolt az Instagramra egy képet a forgatásról. Paul ismét öltönyben, én meg nem bírom kivárni, egyre izgatottabb vagyok azzal kapcsolatban, hogy mit kapunk a szezonzáróban, na meg úgy összességében a maradék öt részben.

A férfi, a mítosz, a nők álma... @paulvedere

Image and video hosting by TinyPic

 

too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!    *****    Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!